BİTLİS / AHLAT - Ovakışla İlkokulu

METE GÖZEL - MÜDÜR

15/06/1985 Bitlis Ahlat Develik Köyü doğumluyum. İlk öğrenimime Ahlat Selçuklu İlkokulu´nda başladım. Daha sonra Bitlis Anadolu Lisesinde devam ettim, öğrenim hayatıma ahlat Selçuklu ilköğretim okulu ve Ahlat Selçuklu Lisesi derken üniversiteyi Erzurum Atatürk Üniversitesi Sınıf öğretmenliğinden 2007 yılında mezun oldum. İlk görev yerim Bitlis Ahlat Bahçe Köyü daha sonra sırası İLE Çatalağzı Köyü, Seyrantepe Köyü, Yuvadamı Köyü, Selçuklu İlköğretim Okulu, Yuvadamı Köyü, Yunus Ensari İlköğretim Okulu, Yuvadamı Köyü İlkokulu, Şehit Sümmani Görgen Yibo, Bitlis Halk Eğitim Merkezi, Bitlis Müştakbaba İlkokulu ve daha sonra idareci olarak Bitlis Halk Eğitim Merkezi müdür yardımcılığı ve Ahlat Ovakışla İlkokulu Müdürlüğü yapmaktayım. Evli ve 3 çocuk babasıyım. Ayrıca masa tenisi ulusal hakem ve 2. Kademe Milli Masa Tenisi antrenörüyüm ve Bitlis masa tenisi il temsilcisiyim.